Известие

Collapse
No announcement yet.

Зендер Кит

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Зендер Кит

Става дума за опредлен кит за алфата, който търся. Вече е ставало дума за него няколко пъти из темите, но няма конкретна която само за него да се говори. Та в една от темите бях попитал, къде може да се намери такъв и естествено отговора не ми хареса, защото ставаше дума за Гърция и над хиляда евро, което си е смешно. Интересува ме някой може ли да ме насочи към човек, който се занимава с отливане на брони, прагове и т.н. Всъщност мен от този кит са ми нужни само праговете и добавката към предната броня. Ето снимки за тези които незнаят за какво говоря. Прегледах официалната им страница www.zender.de но за жалост немския ми куца и не успях да се ориентирам из сайта. Много ще се радвам, ако някой може да ми помогне.

П.С. Също си и търся за ръчната такава дръжка и за скоростния лост метално топче. Естествено има такива та с лопата да ги ринеш, но нали на нашите коли отдолу се дърпа шайбата и за това всички такива които съм видял не пасват.
    Attached Files
    Last edited by RoMAN; d.m.y г., 02:50.

http://shop.alfisti.net/Tuning-Styli...::1_32_75.html
    Last edited by nightroller; d.m.y г., 12:41.
    Tormentvm In Dvm Demens

Comment

колега искам да поръчам някои работи от този сайт но не знам каква е цялата процедура по поръчката ако може да напишеш подробно какъв е редъ ще съм благодарен.
      Alfa romeo GTVex
      Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
      Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
      Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Не мисля, че на тозй саит цените са разумни. Не знам кой би дал 60 евро за топка за скоростен лост + доставка. Ръчната също е просто смешно + доставка отново...И тук единствения кит, който се предлага е на новитек и даже са му надули цените повече отколкото реално е.

Comment

А тая снимка дето е отвътре не е ли на 156
          Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
          Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05

Comment

Първоначално публикувано от dilian alfa gtv Покажи съобщение
            колега искам да поръчам някои работи от този сайт но не знам каква е цялата процедура по поръчката ако може да напишеш подробно какъв е редъ ще съм благодарен.
            ами регистрираш се първо след това избираш каквото ти харесва и следваш формата за поръчка .. хмм, след тва избираш начина на плащане и би трябвало всичко да е ОК аз съм стигнал дотука пък да видим ... мисля че има колеги, които са си поръчвали от този сайт Powerflex тампони ако знаят повече подробности моля да пишат
            Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Първоначално публикувано от EMo0o Покажи съобщение
              А тая снимка дето е отвътре не е ли на 156
              Last edited by nightroller; d.m.y г., 12:42.
              Tormentvm In Dvm Demens

Comment

И все пак май няма хора които се занимават с отливки....

Comment

Ето пък аз какво си направих днес
                  Attached Files

Comment

Добре е станало !!! На теб ти отива цвета ти е сив и се връзва при мен може би черна мрежа по би свършила работа ?
                    Alfa Romeo is a wonderful way of life!

Comment

EMo0o качи пара?... И откъде го взе. Аз виждам из и-бей ги има ама....

Comment

Първоначално публикувано от Connor Покажи съобщение
                        EMo0o качи пара?... И откъде го взе. Аз виждам из и-бей ги има ама....
                        22лв от практикер мрежата , работа - аз

Comment

Първоначално публикувано от leketo84 Покажи съобщение
                          Добре е станало !!! На теб ти отива цвета ти е сив и се връзва при мен може би черна мрежа по би свършила работа ?
                          Има и черна

Comment

Oткачил ли си оригиналния платмасов грил или направи си я наложил мрежата?

Comment

Първоначално публикувано от Connor Покажи съобщение
                              Oткачил ли си оригиналния платмасов грил или направи си я наложил мрежата?
                              Изрязах си я и си я нагласих над пластмасовата маска

Comment

Working...
                              X